Open / sluit het menu
Online Stemtool

Stemmen voor de ondernemingsraad tijdens de 4Daagse

De ondernemingsraad is de plek waar de werkgever met vertegenwoordigers van het personeel plannen ontwikkelt en bespreekt om het reilen en zeilen van de organisatie (de bedrijfsvoering) te verbeteren.

De Nationale Politie in Nederland heeft elf eenheden. Oost-Nederland is de grootste eenheid en beslaat de provincies Gelderland en Overijssel. De eenheid Oost-Nederland maakt gebruik van OnlineStemtool om stemmingen voor de ondernemingsraad digitaal te laten plaatsvinden. Op deze manier kunnen de collega’s eenvoudig online hun stem uitbrengen en heeft de stemming geen invloed op de uitvoering van de dagelijkse taken.

De vertegenwoordiger van de OR kan zodoende ook gewoon deelnemen aan de 4Daagse terwijl hij de voortgang van de stemming live kan volgen op zijn mobiele telefoon. Meer dan 45.000 deelnemers, met meer dan 70 verschillende nationaliteiten, komen elk jaar naar Nijmegen in Nederland om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia